T.S.O.K. промо настани

„Two Mothers Brothers vol.2“ || 03.04.2018 || Македонска Каменица

По точно три години, а сега во рамки на True Sound of Kamenica фестивалот, во Македонска Каменица ќе гостуваат Никола Тодоровски и Стрезо Стаматовски со вториот дел од нивното кабаре шоу „Two Mothers Brothers vol.2“.

Шоуто кое е неверојатен микс од музика и стенд ап, и кое преку фантастичната изведба на двајцата охридски актери ќе ја насмее публиката до солзи ќе се оддржи на 3-ти април. Влезниците за овој настан ќе се продаваат по симболична цена од 60 денари, ќе бидат пуштени во продажба од 1-ви март, а целиот приход ќе биде дониран во хуманитарни цели.

two mothers brothers