(K)URBAN FEST

Курбан фест 2019 ќе биде прво издание на фестивалот кој ќе се оддржува во Македонска Каменица. Покрај музичкиот дел, фестивалот ќе понуди и квалитетна театарска програма, стенд ап, промотивни настани за презентација на графити култура, афоризам и сатира.