Каменица Топ: Oscar „разнесе“ со каменички рап, Дамјан со одличен кавер на „Мајко“, ЖФК КАМЕНИЦА САСА е есенски шампион

Во само неколку дена, неколку убави работи и се случија на Македонска Каменица. Најпрвин, Мартин Левковски – Oscar издаде нова рап песна – MK State of Mind, вчера Дамјан Стоименовски објави кавер на хитот „Мајко“ од Лозано, а денес пристигна веста дека ЖФК „Каменица Саса“  е есенски шампион во Првата македонска женска фудбалска лига.

Мартин и Дамјан слушајте ги на линковите подолу, лајкувајте и споделувајте ги нивните видеа.

www.kamenica.mk

Следете не на Instagram и Facebook или станете наш subscriber на Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *