Каменички рап! Oscar за каменичката реалност!

Пошто и новата песна на Oscar е на каменички и овај текст е на каменички дијалект. У ствaри и нема потреба од ногу текст, битното е дека Мартин Левковски – Oscar објави нова песна у која ја опишува каменичката реалност. И оште побитно е дека истата треба да ја споделувате, заради това што со ретки исклучоци и неаме баш со што да се пофалиме сите што сме од Каменица.

Еве ја, слушни, лајкни и сподели. Ич не е тешко!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *