Д ФЕСТИВААААААЛ!!! РЕКОРДЕН БРОЈ КАМЕНИЧАНИ ЌЕ ЗАМИНАТ ВО ДОЈРАН.

Викендов, од 12-ти до 14-ти јули во Дојран ќе се одржува Д ФЕСТИВАЛ – единствениот музички фестивал на отворено кај нас со тридневна, неверојатно богата програма и фестивалски камп. Со повеќе од 50 музички ѕвезди на шест музички бини и над 100 уметници и креативци кои ќе земат учество во бројните активности, перформанси и работилници кои ќе се одвиваат низ повеќе од 20 различни зони на Д ФЕСТИВАЛ, комплетирана е програмата за деветтото по ред и досега најголемо издание на Фестивалот.

На најголемиот Д Фестивал досега ќе присуствуваат повеќе од 60 каменичани, а билети во продажба има сеуште во Cliff of Moher Pub.

Д ФЕСТИВАЛ 💖 многу повеќе од музика!

Деветта година, заедно ја креираме единствената фестивалска авантура во Македонија и ова лето, Д Фестивал 2019 се чини најсилен досега! Секоја година сѐ повеќе љубов од прекрасните фестивалски луѓе за од 12-ти до 14-ти јули, повторно да го преплавиме Дојран со убавини!💞🌞🎊🏕🎉👙📣🙌✨💛Придружи ни се во три дена магична Д-Фиеста: http://dfestival.mk/bileti/

Posted by Д Фестивал – Дојран on Tuesday, July 9, 2019

Комплетната програма по денови може да ја погледнете на следниов ЛИНК.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *