Охрид не сака легализација на марихуаната, ова е шанса Каменица да се пријави

Здружението на хотелиери донело заклучок дека не е прифатлив „пробниот балон“ за воведување на легализација на користење на марихуана во регионот на Охрид и Струга заради зголемување на прометот во туризмот.

Ова значи дека Македонска Каменица и останатите градови од веќе пустиот македонски Исток може да се пријават за пробни зони за легализација на марихуаната, што може да значи и спас за овој крај.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *