T Sound Festival не добива поддршка од општина Македонска Каменица

Почитувани,
Со огромно жалење Ве известуваме дека T Sound Festival и оваа година не доби поддршка од општина Македонска Каменица, што е дефинитивна причина фестивалот да биде преместен на друга локација.
За сите денешни случувања на Советот на ЕЛС Македонска Каменица и за сите неправилности во начинот на распределба на средствата од буџетот на Општината ќе Ве информираме во текот на утрешниот ден.
На сите наши фестивалски фанови им се заблагодаруваме за досегашната поддршка и се гледаме наскоро, на некое друго место

Со почит.
АСГАРД 2015
www.asgard.mk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *