Д Фестивал Ви најавува – Noisia доааѓаат во Дојран

Noisia доаѓаат на Д Фестивал во Дојран!

Светските bass суперѕвезди и трикратни сопственици на Beatport наградите за најдобар d’n’b состав, со својот DJ set ќе ја предводат програмата на Main Stage во сабота, 13-ти јули.

Спреми се, синонимот за музичка прогресивност, техничка иновативност и безмилосна контрола на квалитетот доаѓа во Дојран.

Ран корморан билетите за Д Фестивал се веќе пуштени во продажба, а во Македонска Каменица истите може да си ги резервирате во Cliff of Moher Pub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *