Бараме 10 заварувачи за работа во Белгија! Плата одлична, се почнува веднаш!

Компанија нуди сигурна и одлично платена работа за заварувачи со CO2 апарати во Белгија.

БАРАМЕ:

  • Лица со ЕУ пасош или словенска виза кои можат да започнат со работа веднаш
  • Добра физичка подготвеност
  • Стручно знаење или работно искуство како заварувач
  • Подготвеност за сменска работа

Нашата компанија обезбедува:

  • Бесплатно сместување
  • Плата: од 10-12 евра на час (нето износ)
  • Бесплатен превоз
  • Осигурување во Словенија

Заинтересираните кандидати можат да ги достават своите податоци на следниов фејсбук профил – Malchev Martin

или на Viber на следниов контакт телефон – 0032 493 77 73 19.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *