Нов сингл на S.A.R.S.

Еден од најбараните бендови во регионот, белградски S.A.R.S. издадоа нов сингл. Синглот е насловен „Љубовта умира“ и веднаш започна да ги освојува регионалните топ листи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *