Правило за лузери || Ескимот

Еден од најлудите Марфиеви закони вели:
– Кога треба да бирате помеѓу два лузерски потега, секогаш ќе го изберете полузерскиот.
Затоа да не се чудите што често ви се случува да изгубите, дури и кога сте биле пред потполна победа.

Ескимот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *