Ескимот и турбофолкот

Џабе е… И со кофи мозок да ви носат и со инка во глава да ви го ставаат, пак е џабе. И тогаш ќе си останете истите турбофолкерски сељачишта што купуваат влезници за концерти на будали од типот на Раста и Ана Николиќ

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *